Петък, 19 Апр 2019
Get the Flash Player to see this.
Вие сте тук: Начало
Новини


ПЕТДЕСЕТО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ- ПЕЩЕРА Печат Е-поща

На основание чл.25, т.1 от ЗМСМА Председателят на Общински съвет – Пещера свиква общинските съветници на ПЕТДЕСЕТО заседание на Общински съвет, което ще се проведе на 24. 04. 2019 г. / СРЯДА / от 14:30 часа в залата на Общинския съвет с проект за

ДНЕВЕН РЕД :

Продължение...
 
Уведомление Печат Е-поща

Уведомление за инвестиционно намерение:"Монтиране на парен котел" в ПИ

 

Продължение...
 
Обява Печат Е-поща

Обява за набирането на предложения за доставка на плодове и зеленчуци по схема "Училищен плод" и мляко и млечни продукти по схема "Училищно мляко"

 

 
ПОКАНА Печат Е-поща

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси, Председателят на Общински съвет - Пещера организира обществено обсъждане на Отчета на бюджета на Община Пещера за 2018 година. Председателят на Общински съвет Петър Хамамджиев отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за масово осведомяване, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в общественото обсъждане.
Обсъждането ще се проведе на 15. 04. 2019г. /понеделник/ от 17:00 часа в заседателната зала на Общински съвет - Пещера при следния дневен ред:
1. Отчет на бюджета на Община Пещера за 2018година.
2. Доклад за общинския дълг.

С материалите по обсъждането можете да се запознаете от прикачените по-долу файлове.
Вашите мнения, препоръки и въпроси можете да направите писмено на адрес: гр. Пещера, ул. „Дойранска епопея“ № 17, деловодството на Общински съвет или на електронен адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Продължение...
 
Приложение Печат Е-поща

Приложение 2 на инвестиционното предложение "Изграждане на сграда за свободно отглеждане на кокошки носачки" с възложител ЕТ "Ангелов-Иван Ангелов"

Продължение...
 
« НачалоПредишна12СледващаКрай »

Страница 1 от 2


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216