Сряда, 17 Юли 2019
Get the Flash Player to see this.
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Георги Петърнейчевe номиниран за "Личност на годината" в Пазарджик Печат Е-поща
Четвъртък, 06 Януари 2005г. 19:31ч.

За трета поредна година читателите на вестник "Пазарджишка Марица" избират "Личност на годината". Званието се присъжда на хора, които са допринесли най-много за развитието на Пазарджик и региона. До момента за приза са номинирани 21 души. Сред тях са народната представителка от НДСВ Милена Милотинова, кметът на Пещера Георги Петърнейчев, директорът на Националната служба за пожарна и аварийна безопасност генерал Кирил Войнов, бронзовият медалист от Атина 2004 Георги Георгиев, футболистът Владимир Манчев...

За трета поредна година читателите на вестник "Пазарджишка Марица" избират "Личност на годината". Званието се присъжда на хора, които са допринесли най-много за развитието на Пазарджик и региона. До момента за приза са номинирани 21 души. Сред тях са народната представителка от НДСВ Милена Милотинова, кметът на Пещера Георги Петърнейчев, директорът на Националната служба за пожарна и аварийна безопасност генерал Кирил Войнов, бронзовият медалист от Атина 2004 Георги Георгиев, футболистът Владимир Манчев.
Милена Милотинова е номинирана от кметството на пазарджишкото село Юнаците за заслугите й за развитието на селото. Възпитаниците на дома за сираци "Анна Гиздова" в град Брацигово пък са номинирали генерал Войнов за направеното от него през 2004 година за развитие на социалното заведение.
Официалното връчване на приза ще се състои на 21 януари. Отличеният ще получи статуетка, изработена от скулптура Спас Киричев. Наградата ще бъде връчена от миналогодишния й носител адвокат Хари Харалампиев, който бе номиниран от читателите на вестника за работата му по защитата на осъдените на смърт български медицински сестри в Либия.

 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216