Понеделник, 15 Юли 2019
Get the Flash Player to see this.
Вие сте тук: Начало
Заседание на Консултативния съвет по образование Печат Е-поща
На 25 ноември 2009 година в Пленарната зала на Община Пещера се проведе поредното заседание на Консултативния съвет по образование.
Кметът Стелиян Варсанов представи работата на Общината през изтеклата година:
"В условията на криза, когато макар и да имаме максимум събираемост от Местни данъци и такси, но много ниско изпълнение на приходите от планирани продажби, основно разчитаме на финансиране от Европейския съюз.През настоящата година имаме спечелени над 15 проекти, на обща стойност над 30 милиона лева, при годишен бюджет за общината – 6 милиона лева".
Директорите....... на училища и детски градини изразиха своята благодарност към Кмета на Общината за реализирания проект по “Образователна инфраструктура на стойност 4 700 000лв. По този проект се обновяват всички детски градини и училища – В и К, отоплителна инсталация, покриви, саниране, асфалтиране на спортни площадки.
Бе обсъдено предложението за преминаване на делегирани бюджети на детските градини, както и закриване на основното училище в с.Капитан Димитриево, в което през настоящата учебна година се обучават 25 деца.
 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216