Понеделник, 22 Юли 2019
Get the Flash Player to see this.
Вие сте тук: Начало

Август 2007

Нова транспортна схема за отбиване на движението от ул."М.Такев"

Печат Email

Поради ремонти работи на улици в гр.Пещера, по искане на Кмета на Община Пещера Стелиян Варсанов е създадена нова схема с указателни табели за движението на преминаващият автомобилен транспорт през гр.Пещера.

Нова транспортна схема за отбиване на движението от ул.”М.Такев”:

1.Затворена е ул.”Стара Крепост” и автомобилите пътуващи за лет.”Св.Константин” ще пътуват по: ул.”Хан Пресиян, ул.”Георги Кьосеиванов”, ул.”3-ти март” и кръговото движение и ул.”Свети Константин”.

 

2.Затворена е ул.”М.Такев”- за идващите автомобили от гр. Батак , автомобилите пътуващи за Пазарджик/Пловдив ще преминават през ул.”П.Горанов”.

 

3.Обособена е ул.”Г.Хаджидимитров” за главен път на кръстовището с ул.”Изгрев”в посока Пазарджик/Пловдив.

24 информационни табели по улиците на община Пещера с данни за сроковете и ремонтните дейности

Печат Email

Поставени са 24 информационни табели по улиците на община Пещера – в това число в село Радилово и село Капитан Димитриево с данни за сроковете и ремонтните дейности които ще се извършват по съответните улици. На сградата на общината бе поставена и обща табела, която обозначава проекта.
Обектите са на брой 24,финансирани чрез дългосрочен общински кредит от 2000 000 лв.с решение на Общински съвет Пещера №576/28.02.2007г.
На ул.”Михаил Такев”, която е с дължина 3,5 км., са поставени 4 бр. информационни табели, като по 1 на изхода посока Пазарджик-Пловдив и на изхода за Батак, други 2 бр. на кръговото движение по средата на дължината на улицата.
С това кметът Стелиян Варсанов предоставя на гражданите на община Пещера прозрачност в изпълнение на строителната програма.

ЕКО АКЦИЯ на 19 август за почистване района около пещера 'Снежанка'

Печат Email
Съобщение:

Младежи подкрепени от “ГЕРБ” в Пещера организират “ЕКО АКЦИЯ”, като канят всички желаещи за участие. Целта на акцията е почистване на района около пещера”Снежанка”. Среща на участниците е пред дискотека”HEAT” в 9.00 часа на 19 август –неделя 2007г.Печат Email
Радио"Пещера" спечели Специалната награда на Община Каварна в четвъртия Национален радиоконкурс "Здравей Каварна".

Съобщение-краен срок на плащане на стопанска вода:31 август 2007г.

Печат Email
Съобщение:

Приканваме гражданите,неплатили такса стопанска вода а именно за ползващите в къщи 15лв. и за в блокове 8лв. да заплатят до 31 август 2007г. в Общински център за обслужване и информация на гражданите в Общината.

Община Пещера

Печат Email
Поздравителен адрес от Кмета на Община Пещера г-н Стелиян Варсанов
До
г-н Петър Вранчев
почетен гражданин на
гр.Пещера

Печат Email
Община Пещера се присъедини към медиината кампания на Община Сливница.
Община Сливница приканва всички общини да вземат медиино участие в кампанията.
Публикация на писмо получено от Община Сливница:
Печат Email
НАРЕДБА
ЗА РЕДА И УСЛОВИЯТА ЗА ГЛЕДАНЕ НА ЖИВОТНИ И ПТИЦИ

Пристигнаха контейнерите за разделно събиране на отпадъците .

Печат Email
Днес 07 август 2007 година пристигнаха контейнерите за разделно събиране на отпадъците в Пещера.Община Пещера е подписала договор с "ЕКОПАК - България" за разделно събиране на отпадъците. Договорена е доставка и поставяне на 141 контейнера за 47 точки на територията на Община Пещера и летовището "Св.Константин". В договора има и опция за допълнително увеличаване на контейнерите при поръчка.Според договора задължението на Общината е само в посочването на точките на поставяне и разрешение за ползване на сметищата.

Водоподаването ще бъде прекъснато на 8 август-сряда в часовете от 02.00 часа до 24.00 часа

Печат Email
СЪОБЩЕНИЕ

Уведомяваме гражданите на град Пещера, че поради включване на нов водопровод по улица “Михаил Такев”, ще бъде спряно водоподаването в централната част на града, квартала около ул.”Христо Ботев”, ул.”Опълченска”, ул.”Васил Левски”, квартал “Изгрев”, кварталът около “Централна ремонтна база” и квартала около ДАП-Пещера. Водоподаването ще бъде прекъснато на 8 август-сряда в часовете от 02.00 часа до 24.00 часа. Молим гражданите за разбиране и да се запасят с необходимите количества вода.

Страница 2 от 3


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216